close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více
 
"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Zvláštní den

13. března 2010 v 0:30 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Dneska byl opravdu zajímavý zvláštní den... Právě jsem to chtěla napsat kámošce po Skypu, ale vzpomněla jsem si, že jsem už dlooouho nenapsala něco do blogu, tak se o to podělím s vámi všemi. :-)
Reklama

Nutno podotknout, že smutné a radostné události se dnes zatím drží vcelku v rovnováze, takže zatím není důvod k panice. ;-)


Ráno bylo takové mírně chaotické, opět jsem odmítala vstát na první zazvonění budíku a pak spěchala. Ale vlak jsem s přesností asi 20 sekund (za tuto dobu poté co jsem nastoupila odjel), což je celkem úspěch.

Ve škole to probíhalo celkem klidně, první hodina anglina takže spánek, druhá technika takže spánek, třetí hodina informatika takže "režim spánku". (no co chcete, je pátek!) :-)

Jelikož nám pátá hodina odpadla, (čtvrtá byla čeština, ano tuto hodinu jsem poprvé dnes vytáhla z tašky propisku, něco málo jsme psali), takže jsem se dostala na dřívější vlak. Na přestup jsem měla asi 5 minut, naštěstí. Ušetřila jsem tak dvacku za hamburger, na který jsem měla docela chuť, ale nebyl čas...

Vlak nacpaný. :-( Njn, pátek odpoledne. Naštěstí už se nekonají ty scény, kdy jsem musela ve vlaku půl cesty stát jak byl nacpaný, když jsem nastupovala jinde. Ale naštěstí se po pár desítkách minut uvolnily sedadla naproti, tak jsem povýšila na dvě volná vedadla pro sebe (předtím jsem si sice sedla, ale stísněná na jednom sedadle vedle nějakých důchodců), njn jsem náročná. :-)

Jelikož jsem ve škole neměla oběd - ujel by mi jinak vlak a musela bych jet o hodinu později - tak jsem po příchodu domů zkoumala, co bych si tak mohla dobrého uvařit, protože bříško o své prázdnotě dávalo vědět... Ale díky mým velmi omezeným kuchařským schopnostem toho moc na výběr nebylo... Naštěstí v tu chvíli zavolala babička jestli nechci jít na návštěvu a dát si s ními rajsou omáčku. Docela se to hodilo, tak proč ne, že? :-)

Strávila jsem tam asi 2 hodiny, a dobře jsme si pokecali. Mimo jiné jsme debatovali o tom, jak zahustit rajskou, protože byla na mě až moc tekutá. Ale jinak to bylo v poho a hlavně jsem se dost najedla. :D

Poté jsem přišla domů a byla zase chvíli na netu. Pak jsem se dozvěděla, že se staví kámoš, a půjdeme ven. Já se totiž tak ráda procházím a povídám! Takže mi to udělalo radost. Mno tak po pár hodinách procházení (ano, nohy bolí, ale pokec je prostě pokec :-) ) jsem opět zamířila na internet...

Slíbila jsem kámošovi, že mu pomůžu s něčím ve WoW. Tak jsem se opět po dlouhé době napojila do hry... Ale nějak to nakonec nevyšlo, a spíš to vypadá, jako by se naše gilda (něco jako parta) měla rozpadnout... Mno pokud jde o mě, ani není moc divu. Nehraji tam skoro vůbec. Mě už ta hra prostě nebaví a bere to strašně moc času... A to mi ještě spolužák během večera psal, jestli nechci jít hrát na jiný server...

Nakonec jsem si přečetla na blogu jedné kámošky docela otřesnou věc (zde čtěte článek, to co mě vyděsilo píšu pod ním v komentářích).

Takže smutné i radostné události se tak nějak střídaly, a teď co dopisuji tento článek jsem už opravdu ale opravdu unavená a jdu se svalit do postele a do 5 minut usnout... Tak pátek máme za sebou, dobrou noc!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gekko Gekko | 13. března 2010 v 0:43

Promiň, děsit jsem tě nechtěla. Číst můj blog je jen na vlastní nebezpečí :-D

2 Annia Annia | 13. března 2010 v 9:37

[1]: Gekko: neboj, ty za to nemůžeš :) Spíš za to může krutá realita. :-(

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

 

Reklama
TOPlist
 
Reklama